Behöver du hjälp med att köpa i vår webshop?

Skicka e-post till: info@trend4you.se
Skriv fullständigt namn, adress och telefon- nummer samt vilka produkter du vill handla.
Kundtjänst 0736-93 10 71

Kontrollera presentkort

Dekorera med änglar

Att pryda sitt hem med en liten ängel eller två har länge varit väldigt populärt och vi är många som älskar änglar i alla dess former. Änglar i olika former är ett vackert inslag i både en romantisk eller lantlig inredning och kan även lyfta den moderna, sparsmakade inredningsstilen och ge den en lite mjukare och gladare känsla. En ängel är ett vackert blickfång i din bokhylla, på ditt bord eller varför inte i din trädgård? Här på trend4you hittar du änglar som verkligen pryder ditt hem och din inredning.
Letar du efter figurer i form av änglar eller annan dekoration med änglar, så har vi det du söker i vår välfyllda shop. Att ha änglar i inredningen är ett vackert inslag som ger ditt hem en romantisk och ombonad känsla. Vi har änglar i olika utföranden, från den klassiska, detaljrika bokmärkesängeln till mer abstrakta änglar i glas, trä eller tråd. Allt för att passa i just ditt hem och tillsammans med din övriga stil och smak.

Änglar är vackert som julpynt eller juldekoration, men passar även resten av året som ett dekorativt inslag i inredningen. Pryd din julgran med ett par gulliga änglavingar i naturfjäder eller komplettera din plantering med en sirlig ängel, handtillverkad i betong. Välj mellan vita, bronsfärgade eller vita med patina för det där rustika och genuina utseendet som passar så bra i den lantliga inredningen med gammaldags charm. Ställ en abstrakt ängel i silverfärgad metall på fönsterbrädan och låt dess änglalika utseende vaka över ditt hem. Passar lika bra i strålande sommarsol som i vit och gnistrande vintertid!

Här hittar du änglar i många olika stilar, för att passa ängla-älskare med olika smak och hem. Välkommen in till oss för att se vårt sortiment av vackra och dekorativa änglar och änglavingar.