Behöver du hjälp med att köpa i vår webshop?

Skicka e-post till: info@trend4you.se
Skriv fullständigt namn, adress och telefon- nummer samt vilka produkter du vill handla.
Kundtjänst 0736-93 10 71

Kontrollera presentkort

Trendig inredning
– shabby chic, lantligt, vintage och vitt

Du som vill inreda klassiskt och tidlöst men samtidigt hemtrevligt bör spana in den lantliga stilen och dess olika grenar. Det är både enkelt och stilfullt!

Lantlig inredning - hatthylla i krom


Lantlig inredning

En lantlig inredning präglas av enkla men rustika detaljer och är både tidlös och klassisk, en av orsakerna till varför den lantliga stilen bara blir mer och mer populär. För att få till den lantliga känslan ska basen i rummet gå i ljusa färger som bryts av med jordnära toner. Tänk hellre gammalt och lite slitet snarare än nytt och fräscht.

Shabby chic inredning - besticklåda vitt trä


Shabby chic inredning

Shabby chic är en romantiserande, tillbakablickande stil vars typiska kännetecken är rostiga järndetaljer, slitage samt vita och naturgrå färger. Det är inte åldern i sig som är viktig, utan utseendet. Trälådor med tryck, hinkar och baljor i zink och textilier såsom linne, spets och bomull är karaktäristiska attribut för shabby chic. Varför inte en snygg kruka i zink på fönsterbrädan?

Vintage inredning - bokstöd hästhuvud

Vintage inredning

Vintage inredning präglas också av en äldre stil, men till skillnad från shabby chic krävs att möbler och detaljer är från en viss tidsera för att få kallas vintage. Med vintage menas äldre varor av bra kvalitet och många menar att inredningen bör vara minst 25 år gammal för att definieras som vintage. En annan definition är att inredningsstilen ska ha gått ur tiden och hunnit ersättas med en annan trend.

Vit inredning - stor ljuslykta i vitt

Vit inredning

Den vita inredningen ger en lantlig, romantisk och trivsam atmosfär som fungerar i alla hem, vare sig du bor stort eller smått. Att inreda med vitt är både klassiskt och stilfullt och utgör en minimalistisk inredningsstil som aldrig går ur tiden. Använd gärna textilier i olika vita nyanser eller beige, såsom en prydnadskudde för att undvika den kalla känslan som annars lätt kan uppstå.