Behöver du hjälp med att köpa i vår webshop?

Skicka e-post till: info@trend4you.se
Skriv fullständigt namn, adress och telefon- nummer samt vilka produkter du vill handla.
Telefon kundtjänst 0433-501 80

Kontrollera presentkort

Soptunnedekoration

I takt med att vi blir allt bättre och bättre på att källsortera våra sopor, så tar också våra soptunnor allt större plats i trädgården, något som kanske inte är det allra roligaste att titta på. Många av oss har två tunnor för olika typer av avfall och dessa brukar ofta vara gröna eller svarta och verkligen synas i våra trädgårdar. Om du har tröttnat på de trista och tråkiga soptunnorna, så kan du nu lyfta deras utseende med vacker och rolig dekoration i form av klistermärken eller hel klädsel. Nu kan du verkligen piffa upp dina soptunnor med vackra och dekorativa klistermärken som dekor för din soptunna.
Soptunnedekoration HUND
Piffa snabbt och enkelt upp din soptunna eller brevlåda med denna söta självhäftande soptunnedekoration med motiv av hundvalp
Soptunnedekoration SKOGENS DJUR
Piffa snabbt och enkelt upp din soptunna eller brevlåda med denna söta självhäftande soptunnedekoration med motiv av skogens djur
 

Välj mellan färgglada fjärilar eller trevliga djur. Du som älskar katter eller hundar kanske vill göra din soptunna lite roligare att titta på med fina dekaler med lekfulla valpar eller gulliga kattungar? Vill du ha en soptunna som helt smälter in i trädgården på ett fint sätt kan du välja en hel soptunneklädsel. Välj mellan olika vackra mönster som helt täcker din fula och tråkiga soptunna och gör den till ett dekorativt element i din trädgård.

Nu är det slut med tråkiga, fula och klumpiga soptunnor som inte passar in i din trädgård! Att använda en soptunnedekoration i hållbar och självhäftande vinyl är både snabbt och enkelt. Kanske vill du även matcha brevlådan med soptunnan och piffa upp båda med vackra klistermärken? Kombinera klistermärkena som du vill och använd alla eller bara några av dem för en personlig touch på din soptunna eller brevlåda. Våra dekorationer håller för väder och vind och kan enkelt tas bort när du vill förnya dig och göra din trista soptunna rolig och uppiggande igen. Dekorera ditt sopkärl för en roligare trädgård. Vem vet, det kanske till och med blir mer intressant att källsortera?