Behöver du hjälp med att köpa i vår webshop?

Skicka e-post till: info@trend4you.se
Skriv fullständigt namn, adress och telefon- nummer samt vilka produkter du vill handla.
Telefon kundtjänst 0433-501 80

Kontrollera presentkort

Inred trivsamt med en väggljusstake

En väggljusstake är en vacker inredningsdetalj som fungerar lika bra på väggarna inomhus som utomhus och både på vintern och under sommaren. De ger ett behagligt och hemtrevligt sken i rummet eller på uteplatsen och här på trend4you hittar du väggljusstakar i flera olika modeller och stilar. En väggljusstake passar särskilt bra i lantligt inredda hem, eller i rum där en retro eller vintage känsla står i fokus. De levande ljusen ger precis rätt klassiska och tidlösa känsla, som är grunden i den lantliga stilen. Många av våra ljusstakar går i vitt trä och brunt smide och erbjuder plats för både blockljus, värmeljus och kronljus.

Om du är intresserad av en söt stil har vi till exempel en väggljusstake i form av en ängel med en ljuscylinder i frostat glas med plats för värmeljus. Vi har även vackra och dekorativa väggljusstakar med text på – perfekt för dig som strävar efter något personligt. En väggljusstake är dessutom en uppskattad gåva och passar därför perfekt att ge bort i present. En av våra väggljusstakar i trä med text kan du själv fylla i text, en ljusstake som gör sig mycket bra som en dopgåva.
Väggljusstake
Söt hjärtformad väggljusstake i hamrad metall 

En frostad ljushållare som passar till värmeljus sitter på ljusstaken
Väggljusstake
Jättesöt och vårfin väggljusstake i helt i metall med plats för ett värmeljus, passar perfekt till uterummet eller där man vill ha en trevlig väggprydnad som samtidigt går att använda som ljusstake
149:-
Vägglykta
Jättesöt vägglykta i genombruten vit metall i form av en fjäril Vägglyktan har en frostad ljusbehållare för värmeljus
Vägglykta
Jättesöt vägglykta i genombruten grå metall i form av en fjäril Vägglyktan har en frostad ljusbehållare för värmeljus