Behöver du hjälp med att köpa i vår webshop?

Skicka e-post till: info@trend4you.se
Skriv fullständigt namn, adress och telefon- nummer samt vilka produkter du vill handla.
Kundtjänst 0736-93 10 71

Kontrollera presentkort

Inred trivsamt med en väggljusstake

En väggljusstake är en vacker inredningsdetalj som fungerar lika bra på väggarna inomhus som utomhus och både på vintern och under sommaren. De ger ett behagligt och hemtrevligt sken i rummet eller på uteplatsen och här på trend4you hittar du väggljusstakar i flera olika modeller och stilar. En väggljusstake passar särskilt bra i lantligt inredda hem, eller i rum där en retro eller vintage känsla står i fokus. De levande ljusen ger precis rätt klassiska och tidlösa känsla, som är grunden i den lantliga stilen. Många av våra ljusstakar går i vitt trä och brunt smide och erbjuder plats för både blockljus, värmeljus och kronljus.

Om du är intresserad av en söt stil har vi till exempel en väggljusstake i form av en ängel med en ljuscylinder i frostat glas med plats för värmeljus. Vi har även vackra och dekorativa väggljusstakar med text på – perfekt för dig som strävar efter något personligt. En väggljusstake är dessutom en uppskattad gåva och passar därför perfekt att ge bort i present. En av våra väggljusstakar i trä med text kan du själv fylla i text, en ljusstake som gör sig mycket bra som en dopgåva.
Vit väggljusstake
Jättesöt väggljusstake

Ljusstaken är tillverkad i antikvitt trä och har grå text LIVE LOVE LAUGH
Väggljusstake STJÄNA
Trevlig väggljusstake i form av en stjärna Väggljusstaken är tillverkad i antikvitt trä med vit metallhållare som passar ett litet blockljus
179:-